|
|
|
|
Bárdos Sarolta, a Tokaj Nobilis Szőlőbirtok vezetője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján felidézte, 2010-ben azért indították el a rendezvényt, hogy bemutassák Bodrogkeresztúrt és az ott élők munkáját.
Mint hangsúlyozta, több más fesztivállal szemben a Mindszent havi mulatságon valóban a bor áll a középpontban, de más kézműves termelők, fotóművészek, sz |
2016-09-22 17:42:45 |
|
|
|
|
Ez így nem igaz! az olaszokon kívül nagyon sok nemzet szereti a sajtot! Többek között mi magyarok is. És vannak jó sajtjaink! Pl. az óvári, vagy a Lajta! |
2011-12-31 11:15:56 |
|
|
|
|
|
Friss sajtok
Ebbe a népes családba számtalan hazai sajttípus tartozik. Ezek azok a sajtok, melyek közös jellemzője az üdeség, a friss könnyűség, állaguk gyakran túrószerű, vagy krémszerűen kenhető. Ezeknél nincs érlelés, így azonnal fogyaszthatók.
Gomolya sajtok
A gomolya sajtokról már a 16. szá |
2008-10-24 22:08:50 |
|
|
|
|
|
Üzenetek |
Bárdos Sarolta, Tokaj Nobilis Szőlőbirtok, finom sajtok, rendezvény csütörtöki, olaszokon kívül, népes családba, friss könnyűség, gomolya sajtokról, bodrogkeresztúrt, fogyaszthatók, hangsúlyozta, fesztivállal, fotóművészek, középpontban, rendezvényt, szőlőbirtok, krémszerűen, rendezvény, olaszoknak, bemutassák, indították, csütörtöki, jellemzője, mulatságon, felidézte, sajttípus, |
|
|
|